Rectificatie IBAN nummer

Wij hebben alle inwoners van Oud Ootmarsum, Nutter en Hezingen benaderd voor een donatie voor onze nieuwe loods. Hierbij hebben wij per abuis een verkeerd IBAN nummer vermeld. Het juiste IBAN nummer van C.V. De Hènige Slepvèènt is NL43 RABO 0140 1353 75.

Smokkeltocht

Ook dit jaar vindt er natuurlijk weer de jaarlijkse smokkeltocht plaats op zaterdag 27 februari bij Heintje (Wittebergweg 9). Meld je voor 24 februari aan en zorg dat je erbij bent. Vergeet niet oude kleren aan te trekken!

Einde carnaval 2016

Het zit er weer op. Namens de vereniging kijken we terug op een geslaagd carnaval 2016. Met als vele hoogtepunten onder andere de opkomst, het gala en natuurlijk de eerste prijs behaald tijdens de optocht in Ootmarsum. 

Dit jaar was ook het laatste jaar voor Gerald Wassink in de functie als Vorst. "Er is een tied van komm'n en een tied van goan...". Dertien jaar geleden trad hij aan als vorst van de HSV, toen nog een onbeduidend vriendenclubje die van het carnaval hielden. Nu, tientallen vaten, honderden kratten en jaren verder is de HSV uitgegroeid tot een bloeiende vereniging die niet meer weg te denken is in het carnaval van noord oost Twente. Naast Vorst Almachtig, was/is hij actief op allerlei gebied: hij doet mee met de gala's, hij loopt mee in alle optochten, en is actief in het steunen van het trio. Altijd op'n tred dus. Zijn echtgenote Marian wist het treffend te omschrijven: "Met carnaval ben ik alleenstaand". Gerald, een man met een groot hart voor de carnaval en in het bijzonder de HSV. Zijn regeerperiode als vorst zit er op, maar dat betekent niet dat hij verloren gaat voor de HSV. Integendeel en gelukkig niet: als vivo (vice vorst) zal hij er zeker voor zorgen dat Stef de Witte hem naadloos zal opvolgen als vorst. Gerald, namens alle leden ontzettend bedankt voor jou tomeloze inzet en inspirerend leiderschap van en voor de HSV! 

De foto's van dit carnavalsjaar staan bijna allemaal op de website. De ontbrekende foto's van onder andere de Sleuteloverdracht, Carnavalszaterdag, Fruhshoppen in Agelo, de carnavalsoptocht in Geesteren, Rosenmontag en Siepeldinsdag zullen spoedig online verschijnen. Houd hiervoor de Media pagina in de gaten. Net als andere jaren wordt er ook dit jaar weer de jaarlijkse smokkeltocht georganiseerd. Deze zal dit jaar plaatsvinden op 27 februari om 19.00 bij Heintje. De kosten hiervan zijn 15 euro all inclusive. Meer informatie hierover volgt nog als nieuwsbericht op de website en op Facebook. Binnenkort start ook de verkoop van diverse HSV artikelen in onze eigen webshop. Houd hiervoor de Shop pagina in de gaten. Uiteraard volgt er ook nog de Noaproat, die alle leden naar schatting in Juni in de bus zullen ontvangen. Deze zal tegen die tijd ook online te lezen zijn op de Noaproat pagina. 

Op ons officiele Vimeo account vind je binnenkort al onze video's die gemaakt zijn gedurende het carnavalsjaar. Bijvoorbeeld het filmpje tijdens de sleuteloverdracht, highlights van het gala en de Slepvèènt tijdens de carnavalsoptocht. Om op de hoogte te zijn van de laatste updates omtrent bovengenoemd en de vordering van de bouw van de loods, zorg je dat je aangemeld bent voor onze nieuwsbrief. Alle leden zijn hier automatisch al voor aangemeld en niet-leden kunnen zich aanmelden door het formulier aan de rechterkant van deze pagina in te vullen. Tenslotte willen wij iedereen bedanken die aan dit carnavaljaar heeft bijgedragen. We hebben er een gezellig feest van gemaakt. Tot took'n joar!

Geslaagd gala

Ook dit jaar was het weer een geslaagd gala van C.V. De Hènige Slepvèènt. Op de website InenOmOotmarsum bevindt zich een compleet verslag over het gala, de sketches en de artiesten. Foto's en filmpjes van het gala zijn daar ook te vinden en ook op onze Facebookpagina. Ook verschijnen er binnenkort foto's van beide gala avonden op onze website.  

De sfeer zit er lekker in!!!

Geplaatst door CV de Hènige Slepvèènt op zaterdag 23 januari 2016

 

Foto impressie van het Gala 2016

Geplaatst door CV de Hènige Slepvèènt op zondag 24 januari 2016

 

Daar gaan we dan. Op naar de 2de gala avond!!

Geplaatst door CV de Hènige Slepvèènt op zaterdag 23 januari 2016