Geslaagd gala

Ook dit jaar was het weer een geslaagd gala van C.V. De Hènige Slepvèènt. Op de website InenOmOotmarsum bevindt zich een compleet verslag over het gala, de sketches en de artiesten. Foto's en filmpjes van het gala zijn daar ook te vinden en ook op onze Facebookpagina. Ook verschijnen er binnenkort foto's van beide gala avonden op onze website.  

De sfeer zit er lekker in!!!

Geplaatst door CV de Hènige Slepvèènt op zaterdag 23 januari 2016

 

Foto impressie van het Gala 2016

Geplaatst door CV de Hènige Slepvèènt op zondag 24 januari 2016

 

Daar gaan we dan. Op naar de 2de gala avond!!

Geplaatst door CV de Hènige Slepvèènt op zaterdag 23 januari 2016

Pakken ophalen

Alaaf optochtlopers!

Wat fantastisch dat jullie dit jaar weer mee lopen tijdens de optocht(en). Bij ons begint het al enorm te kriebelen, hopelijk bij jullie dus ook.

De pakken kunnen dit jaar op maandag 25 januari worden opgehaald in de Recreatiezaal bij onze residentiehouder De Witte Berg van 18:30 tot 21:30 uur. De kosten voor de pakken bedragen voor alle volwassen (vanaf 16 jaar) €17,50 en voor alle kinderen (tot en met 15 jaar) €10,-. Dit bedrag kun je alleen contant (liefst gepast) betalen bij het ophalen. Mocht je je ook hebben opgegeven voor één van de bussen, dan vragen we je om dit bedrag van €5,- per kaartje ook gelijk te betalen.

Elk meisjes- & vrouwenpak bestaat uit: een jurk, een paarse tailleband, een pruik en een haarband. Elk jongens- & mannenpak bestaat uit: een broek, een hesje, een paars shirt, een pruik, een bril en een ketting. Bij sommige kinderen zit er een extra wit shirt bij in het pakketje. Deze mag je houden en hoef je dus niet te dragen tijdens de optochten. Mocht er één van de kledingstukken of accessoires ontbreken, dan graag een berichtje op onderstaand mailadres. Het kan daarbij zijn dat een jurk of een broek te lang is. We vragen jullie om deze zelf in te nemen.

We vragen alle meisjes en vrouwen om een zwarte coltrui of een zwarte trui/vest met hoge kraag te dragen onder hun jurk. We adviseren alle jongens en mannen om onder het paarse shirt een dikke trui aan te trekken en/of een plastic zak om de kou tegen te houden en de warmte binnen te houden.

Daarnaast is het een TIP van ons om in de pruik die je hebt gekregen je naam te zetten. Bij degenen die meerdere optochten meelopen nemen we de pruiken namelijk in, zodat ze heelhuids mee gaan naar de volgende optocht. We vragen de vrouwen om voorzichtig en zorgvuldig met de pruiken om te gaan. Ze zijn namelijk zeer kwetsbaar. Het is daarom handig om de pruik pas op te zetten tijdens het schminken.

Mocht je 25 januari verhinderd zijn en kun je je pak onmogelijk ophalen, dan graag even een berichtje naar onderstaand mailadres. Je kunt de pakken dan later ophalen. Voor vragen kunnen jullie ons altijd mailen!

Graag tot dan! Groetjes van de Kledingcommissie, Namens de Hènige Slepvèènt kledingcommissie@henigeslepveent.nl

Opkomst 17e Opperslepper

Traditie getrouw doen we Hènig an en zijn we dan ook de vereniging die in de regio als laatste d’r oet stoeft met onze Opperslepper en ziene beide Metsleppers. Dit jaar zal dit plaats vinden op zaterdag 16 januari bij Heintje (Camping de Witte Berg). Om 20:30 uur branden we los en trekken we alle verenigingen naar binnen onder de aankondiging van Vorst Gerald. Vervolgens zal DJ KÜPER er nog een schepje bovenop doen. Dit jaar hebben al diverse verenigingen laten weten samen met ons er een godsgroezelijk feest van te willen maken zoals de Othmarridders, De Siepeljonkers, De Greunen, De El Casanova’s en De Keistenen. Onze opkomst is niet meer weg te denken in de carnavalsplanning van vele verenigingen die allen van harte welkom zijn en we met open armen ontvangen!! Tussen 1:30 en 2:30 uur zullen er gratis pendelbusjes rijden van de residentie naar de rotonde in Ootmarsum zodat iedereen veilig thuis komt.

Kaartverkoop gala & Opening residentie

We openen onze residentie ‘De Witte Berg’ op vrijdag 8 januari om 19:30 uur. Er zal een top band aanwezig zijn die ons muzikaal zal vermaken. Tevens zal er om worden begonnen met de verkoop van de gala kaarten. Omdat er een beperkt aantal kaarten beschikbaar is kun je een nummertje trekken en zal er op volgorde van binnenkomst uitgifte van kaarten plaatsvinden. Dit geldt voor leden van de vereniging met leden pas! Verkoop van kaarten voor niet-leden vindt op zaterdag 16 januari tijdens de opkomst. Het is mogelijk om op vrijdag lid (€ 12,50 per jaar) te worden zodat je toch kaarten kunt bemachtigen. Leden betalen € 5,- en niet-leden € 7,50. Wie het eerst komt wie het eerst maalt, want VOL = VOL. !